La Pia Unió Mare de Déu del Miracle ha obert el termini per a l’elecció de comtes, mossén i suplicant.


Els xiquets que poden optar als papers de comtes i mossén són els que en este any estan cursant segon i tercer de primària, mentre que per a recitar la súplica es necessita ser major d’edat.
Com saben, tots els anys tres xiquets representen als comtes i mossén que aquell 19 d’abril de 1520 van ser testimonis del Miracle de les 27 llàgrimes.

Les inscripcions s’han repartit als centres educatius locals, però també estaran en les sagristies contestanes per als xiquets i xiquetes contestans escolaritzats fora del poble. L’elecció dels càrrecs infantils per a les festes de 2025 es farà el dia 21 d’abril, dia de l’ofrena infantil en la mateixa Església de Santa Maria.


Per la seua banda, també està oberta la inscripció per a poder declamar la súplica, el poema de Francisco Maíquez i Canet que cada 19 d’abril es recita abans de l’ofrena floral. En aquest cas, els fulls d’inscripció es troben a les sagristies de les parròquies contestanes i és allí on també s’han de dipositar. L’elecció de la veu que recitarà la súplica serà el segon dia del tridu, 20 d’abril, una vegada elegits els majorals després de la Missa.


El termini d’inscripció estarà obert fins al 11 d’abril.
José Torró, president de la Pia Unió ens amplia la notícia.

Obert el termini per a presentar-se a l’elecció de comtes, mossén i suplicant per a les festes de la Mare de Déu 2025