El primer dia de les celebracions va ser el dimecres 18 on es va repartir un obsequi als premiats del concurs de dibuix i poesia escolar, i als guanyadors del II concurs de fotografia Mare de Déu del Miracle. Posteriorment tots els assistents pogueren contemplar dibuixos i fotografies a una exposició ubicada on es trobava l’antiga biblioteca municipal.
En aquest mateix acte, també es celebrava l’esperat sorteig dels càrrecs 2018. Aquest sorteig ens deixava amb Ximo Rodríguez Ferrándiz, el Comte, Esther Satorre Cardona, la Comtessa, Pablo Ferrándiz Jover com Mossén i Berta Castelló Rodas com encarregada de proclamar la Súplica.
Per seguir amb les activitats, dijous 19 s’oferia la missa mensual als matrimonis que van celebrar 19 anys de casats al 2017, oficiada per D. Ramón Micó.
El dia següent, es va projectar al Monestir la pel·lícula documental, “Guardianes de la Fe” de Jaume Vives. Al finalitzar amb el visionat de la filmació, es va donar una xerrada per part de Vives, que acabava amb una sessió de preguntes i respostes.

Pasacarrer Mig Any 2017
Pasacarrer Mig Any 2017

Dissabte, 21 es celebraren les vespres oficiades per Fra Fernando Fuertes.
La tradicional cercavila matinal arrancava amb els actes preparats per a diumenge. Amb la cercavila, es va recollir als majorals i majorales, protagonistes indiscutibles del dia. A l’arribar al Monestir, es va oficiar la missa del Mig Any oficiada per D. Eduardo Rengel, que acabava amb la imposició de medalles als majorals i majorales d’enguany.

Missa Mig Any 2017
Missa Mig Any 2017
Actes Mig Any Mare de Déu