Les llàgrimes que ploreu, de tendror són dolces gotes, Mare meua caiguen totes dins del cor d’este fill teu. I endolcisquen l’amargura d’esta vida que és tan dura, i de molt pesada creu, sense tu, Mare de Déu”

Units al dolor i el sofriment del nostre món en aquests moments, en els que la Mare de Déu ens convida a unir-nos com Ella al sofriment dels germans posant la confiança en el Senyor, la Junta Directiva de la Pia Unió de la Mare de Déu del Miracle vol comunicar-vos que:

A causa de l’evolució de la pandèmia de COVID-19 en el nostre país, ens veiem obligats a posposar els actes de carrer previstos com de costum per als dies 19, 20 i 21 d’abril.

Actualment estem treballant per poder-les celebrar durant el mes d’octubre aprofitant la celebració dels actes del Mig Any, tot i que encara no s’han acabat de definir les dates, ja que ho estem treballant amb l’Ajuntament de Cocentaina.

No obstant això, seguim fixant la mirada en la nostra Mare del Cel, especialment en aquests moments de dificultat, i per això, del dilluns 13 al dissabte 18 d’abril, a les 12.30 h. es resarà l’exercici de la Novena des del Monestir i el dissabte 18 a les 20.15 h. se celebraran les Primeres Vespres Solemnes també des del Monestir de la Mare de Déu a porta tancada. Tots aquests actes els podrem seguir pel seu canal de Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=EdQJVAeh1P8).

També el dia gran de la festa, el diumenge 19 d’abril, se celebrarà la Missa Major a les 11.30 h. des del Monestir i la podrem seguir a més de pel canal de Youtube, també per TvA i escoltar a Ràdio Cocentaina.

Lamentem molt aquesta situació però hem de complir amb les normes que ens marquen els estaments oficials, ara més que mai hem de ser responsables i quedar-nos a casa.

Aquest any se’ns convida a celebrar amb intensitat la festa de la nostra Mare des de la intimitat de les nostres llars, fent família i comunitat cristiana abraçats a la Mare de Déu.

La Mare de Déu del Miracle eixirà al carrer quan la situació ho permeta, i els contestans i contestanes tornarem a lloar-la com ho fem cada 19 d’abril. Li encomanem a Ella totes les nostres famílies, totes les nostres preocupacions, tot allò que portem al cor repetint amb intensitat: “quant feliç sóc al mirar-te, contemplant, eixe ton plor”.

PIA UNIÓ DE LA MARE DE DÉU DEL MIRACLE

Comunicat Festes 2020