Estem a pocs dies de celebrar les festes Patronals de la Mare de Déu i des de la Pia Unió continuen amb tot el que envolta a l’organització de la mateixa.

Aquestos dies continua celebrant-se la novena al monestir, a les 19:30h amb el res de la coronilla de les 27 llàgrimes i a les 20h amb l’Eucaristia.

Com saben el 19 d’abril, La Mare de Déu ix del Monestir per a ser venerada per tots els devots i fidels i és per això que des de l’ens organitzador demanen la col·laboració de tots aquells i aquelles que vullguen ser portadors del tro andes.

Si volem acompanyar a la Mare de Déu i ser portador o portadora de tan sols cal acudir el 19 d’abril, vestit de masero o contestana, a les 8,30 a la capella de Sant Antoni o a les 9,30 al Monestir de la Mare de Déu i el 19 i 21 d’abril de vesprada, un moment abans de la processó, a l’Església de Santa Maria.


Simplement, es necessita tindre ganes de dur a la Mare de Déu. No hi haurà punts de relleu, sinó que els portadors eixiran des de l’Església i acompanyaran a la Mare de Déu tota la processó, els canvis es fan durant el trajecte.


La Pia Unió convida i anima a participar a ser portadors o portadores i entre tots acompanyar la Mare de Déu!!

La Pia Unió segueix amb els preparatius dels actes de les festes patronals de la Mare de Déu del Miracle