El passat dissabte va tindre lloc al Monestir el pregó que anuncia les festes Patronals de la Mare de Déu, enguany a càrrec de la germana clarissa sor Milagro de la Mare de Déu.

Molt emocionada, sor Milagro va voler donar-li importància a la seua ordre franciscana, tenint sempre present eixos carismes que caracteritzen l’ordre de Sant Francesc i Santa Clara, que són a més, les figures que a l’altar major del Monestir custodien la Icona de la Mare de Déu.

Com assenyalava sor Milagro, “he volgut pregonar la santedat a la que tots estem cridats i alentar a la gent a que aprofiten aquestes festes per a tal fi i que este 19 d’abril, eixe amor, eixe fervor que es desborda en els cors i en els carrers de Cocentaina es mantinga durant tot l’any”. El pregó va finalitzar amb una oració cap a la Verge del Miracle, nascuda de la mateixa pregonera.

Sor Milagro va professar els seus vots solemnes en 2018. Actualment és germana de clausura al nostre poble i la Mareta representa per a ella a la seua més amorosa i inefable intercessora davant Déu.

Ella en cap moment s’esperava aquest regal de pregonar la festa i sempre ha comptat amb el suport de la Madre.

Recordem que el pregó de la Mare de Déu està disponible en la web radiococentaina.com. i també es pot veure en les xarxes socials (youtube Monestir, Intercomarcal i tva).

Sor Milagro va pregonar les festes de la Mare de Déu del Miracle