Avui en dia, tots podem immortalitzar cada moment que ens deixa la trilogia mariana, el mòbil s’ha convertit en una ferramenta multiús, no sols per a comunicar-se sinó també per a fotografiar el moment, de manera instantània.
La Pia Unió ja fa 8 anys va instaurar el concurs de fotografia amateur Mare de Déu del Miracle, un certamen per a captar moments únics i irrepetibles que ens deixa cada any la festa de la Mare de Déu.
Doncs bé, l’ens organitzador ha avançat enguany el període de recepció d’imatges, més que res perquè no ens passe per alt el moment i poder enviar les nostres instantànies de seguida, que no se’ns obliden o se’ns esborren o que les puguem perdre. És per aquesta raó pel que s’ha cregut convenient que a penes passen les festes, els participants puguen recordar eixos moments amb les seues fotografies sense demorar-se.
La Pia Unió ha establit unes bases. Les fotografies presentades hauran d’haver sigut captades durant les Festes Patronals de la Mare de Déu del Miracle de 2023. Podran participar de manera individual, qualsevol persona major d’edat. El concurs és amateur, quedant exclosa la participació de persones que es dediquen a la fotografia de manera professional. Cada participant pot presentar un màxim de 5 fotografies. Aquestes s’adreçaran a info@virgendelmilagro.es en format jpg o tiff i una resolució òptima, mai menor a 200 ppp. Juntament amb les fotos s’adjuntarà les dades de contacte del concursant. La data límit serà el 30 de maig de 2023.
El jurat, designat per la junta de la Pia Unió, serà professional i la seua decisió serà inapel·lable.
S’atorguen tres premis: un 1r dotat amb 300 euros; un 2n dotat amb 200 euros i un 3r amb 100 euros.
Des de la Pia Unió animen a la gent a participar d’aquest concurs, a plasmar en imatge cada moment de la trilogia mariana i després poder compartir les imatges tant en la revista de la Mare de Déu com en la setmana d’exaltació i estar exposades en la Fira.
La nostra Mareta també a través de la imatge.

La imatge i la festa- Concurs de fotografia