Un any més, els mitjans de comunicació de la comarca es faran ressò de la festa Patronal de la Mare de Déu del Miracle: vindrà la televisió, hi haurà cobertura de premsa escrita….però també estarà la ràdio, l’emissora local del poble, ràdio Cocentaina. La veu del Comtat.
Des de que vam començar a emetre, no hem fallat cap any. Els anys grisos i negres de pandèmia, vam estar en directe per dur-los a casa la festa Patronal des de la intimitat del monestir. Sempre hem fet programació especial: han passat els grans protagonistes de la festa, hem cobert els actes previs a la trilogia i el 19 d’abril, estem tot el matí en directe, portant-los cada flor, cada moment de la Mare de Déu, des que és dipositada a les andes per a eixir a ser rebuda pel poble, fins que conclou la Missa Major i l’homenatge als majors. Tanmateix, els oferim en directe la Missa per a malalts i impedits i en els nostres informatius i magazine, els contem tota l’actualitat i horaris de la festa Mariana.
L’altre mitjà de comunicació local, el que tenen ara a les seues mans i estan llegint, també ve amb un apartat especial dedicat a la festa de la Patrona contestana.
Enguany seguirem també acostant la devoció i la història del nostre Miracle a través de les ones, amb un concurs per a tota casa: “Què saps de la Mareta?”.
Seguint la dinàmica del concurs Música i Festa, aquest concurs realitzarà preguntes i els participants entraran per telèfon per a contestar. Entre tots es sortejaran diversos premis que dona la Pia Unió. És un concurs per a posar a prova el nostre coneixement de tot el que envolta a la Mare de Déu del Miracle i la seua festa.
El concurs es realitzarà el divendres 21 d’abril, a les 17h. És un dia idoni perquè no hi ha col·legi i tampoc extraescolars. Podem concursar tranquil·lament i a les 19:30h, assistir al tercer dia del tridu i acompanyar a la Mare de Déu en el seu trasllat al Monestir.
L’últim dia de la trilogia la Mareta també present a la ràdio, t’animes a concursar???

La ràdio i la festa