Més de 200 pàgines a color i més de 500 fotos conformen una nova edició de la revista de la Mare de Déu del Miracle, una vertadera joia de la història d’ahir, d’avui i d’una estesa devoció.
Joanjo Llorens va presentar aquesta nova publicació, la 67 ja, que a banda de tindre el programa d’actes, conté un gran repertori de col·laboracions, poesies i articles variats que ens parlen de l’estesa devoció de la Mare de Déu del Miracle, no sols a Cocentaina sinó per tot arreu.
Enguany ha sigut la impremta contestana Twoprinters digital l’encarregada de maquetar-la sota la coordinació de Joanjo Llorens i l’equip de revista que s’estrena en aquest menester.
La portada d’enguany, és un quadre que procedeix d’una col·lecció valenciana del pintor valencià Vicente López. Dit quadre es va concebir com una obra de devoció privada, realitzada a partir dels apunts presos per l’artista de la Imatge de la Verge en el seu cambril. I adaptant-la al seu estil. Es tracta d’un oli de 38×29’5 que observa el virtuosisme del dibuix i el colorit de les obres del pintor. L’obra no està concebuda com una còpia de la Icona, sinó com una obra original, que tot i mantindre els trets característics de la nostra Patrona pels quals es perfectament reconeixible, pot arribar a considerar-se com un retrate de la venerada Imatge.

Nova edició de la revista de la Mare de Déu